Jak se správně obléct na lymfatickou masáž
od Lukáš Příhoda z 16.09.2024 Komentáře (0)

Lymfatická masáž může přinést mnoho zdravotních výhod, ale je důležité se na ni správně připravit. Tento článek vám poskytne užitečné tipy, jaké oblečení zvolit, jaké materiály jsou nejvhodnější, a proč je důležitá hygiena před a po masáži. Dodržováním těchto rad zajistíte, že se budete cítit pohodlně a masáž bude co nejúčinnější.

Jak správně tejpovat tenisový loket: krok za krokem
od Lukáš Sládek z 13.09.2024 Komentáře (0)

Zjistěte, jak správně tejpovat tenisový loket a zmírnit bolest způsobenou opakovaným přetížením šlach. Tento článek vám poskytne krok za krokem návod na tejpování tenisového lokte, včetně zajímavých faktů a tipů, jak předejít zraněním.

Efektivní detoxikace těla s pomocí Breussovy masáže
od Klára Slavíková z 9.09.2024 Komentáře (0)

Breussova masáž, pojmenovaná podle rakouského léčitele Rudolfa Breusse, je alternativní metoda, která pomáhá při detoxikaci těla, regeneraci páteře a harmonizaci energie v těle. Tato masáž využívá specifické tahy a tlak na páteřní oblast, čímž podporuje detoxikaci a zlepšuje celkové zdraví. Článek nabízí praktické informace o této metodě, její výhody i návod, jak může být tato masáž součástí vašeho detoxikačního režimu.

Tejpování: Jak může chránit před sportovními zraněními
od Lukáš Příhoda z 6.09.2024 Komentáře (0)

Tejpování je technika, která může sportovcům výrazně pomoci předcházet zraněním. V článku se dozvíte o různých metodách tejpování, jak tejpy správně používat a jaký mají vliv na sportovní výkony. Jde o jednoduchý, ale účinný nástroj pro každého sportovce.

Aromaterapeutická masáž: Přírodní lék pro tělo a duši
od Veronika Holubová z 2.09.2024 Komentáře (0)

Aromaterapeutická masáž kombinuje umění masáže s vůněmi éterických olejů, které podporují zdraví těla a mysli. Tento typ masáže nabízí řadu zdravotních benefitů, od uvolnění stresu až po zlepšení spánku. Článek poskytuje praktické tipy a zajímavosti o tomto přírodním léčebném postupu.